Psychotherapiepraktijk M

"Onze grootste overwinning is niet dat we nooit falen, maar dat we telkens als we struikelen, weer opstaan." - Confucius

Aanmelden

U kunt zich bij de praktijk aanmelden voor behandeling / vragen stellen via onderstaande contactgegevens. 

Beveiligde e-mail: psychologiepraktijkm@protonmail.com

Een verwijzing van uw huisarts (waarop moet staan uw gegevens, de gegevens van de huisarts inclusief AGB code, en een (vermoeden van) een DSM-V classificatie) is noodzakelijk als u in aanmerking wilt komen voor een behandeling die vergoed wordt. Neemt u naar het intake gesprek deze verwijzing, uw identiteitsbewijs en verzekeringspasje mee.

Verwijzers kunnen clienten tevens via bovenstaande contactgegevens aanmelden.

Wachttijd (update november 2023): op dit moment is er een aanmeldstop. 

In geval van crisis kunt u contact opnemen met de huisarts, en buiten kantoortijden met de huisartsenpost.

Bereikbaarheid

Adres: Koninginneweg 13, 1217 KP, Hilversum.

De praktijk ligt in het centrum van Hilversum op ongeveer 20 minuten rijden van Utrecht, Amersfoort en de rest van het Gooi. Er is gratis parkeergelegenheid aanwezig op het terrein. Mocht het terrein onverhoopt vol staan, kunt u uitwijken naar een betaald parkeerterrein schuin tegenover de praktijk. De praktijk ligt op ongeveer 5 minuten fietsen, en een kwartiertje lopen, van station Hilversum. Met de bus kunt u uitstappen bij halte Koninginneweg of halte Kerkbrink. De deur van de praktijk staat open. De wachtruimte is op de begane grond aan het einde van de gang.